Our Ultraframe conservatory is an extension to our garden

Our Ultraframe conservatory is an extension to our garden | Ultraframe Conservatories

The Timms family have added a contemporary, hipped, lean-to Ultraframe conservatory to their home.

This is a variation on the standard lean-to style where each end of the conservatory slopes downwards to give a more decorative effect.

The family decided to have a conservatory installed as they needed a study area where they could use computers. They decided to convert their existing dining room into a study area and now use their conservatory for all meals.

The conservatory is also a great place to entertain friends, by day or night and the family especially enjoy hosting dinner parties in the conservatory.

The garden backs onto a beautiful rural setting and the family find that many types of birds are attracted into their garden. The ventilation which is included as standard in all Ultraframe conservatories makes it possible for them to enjoy this relaxing scenery all year round!

The Timms family enjoying their contemporary Ultraframe lean-to style conservatory